Om os

Fra vejbod i skoven til keramikbutik på Rudkøbings gågade

Skovhus Keramik produceres af Trine Steffensen, der får stor hjælp af datteren Thilde Steffensen. De er inspireret af den nordiske stil og af naturen omkring værkstedet, som ligger i familiens fritidshus i skovene syd for Tranekær. Værkstedet ligger skråt over for Tobaksladen på Stengadevej 26 og her følger man årstiderne, farverne, lyset og formerne i den omgivende natur.

 

Trine Steffensen, som ejer butikken, har tidligere haft brugskunstbutik i Nyborg og har i mange år arbejdet med butik og produktion på OdenseVærkstederne. Denne erfaring har hun nu samlet i sin egen butik i Østergade 6 i Rudkøbing.

Keramik med et twist


Når vi laver keramik, gør vi det af lyst. Fordi vi elsker at skabe og fordi vi nyder processen fra lerklump til færdigt produkt.


Vores produktsortiment spænder fra små hyggelige lysestager og knager, til kaffekopper, krus, tallerkener og ikke mindst vores meget populære skåle, som kan fås i 4 størrelser.

Alt med et twist af personlighed.

Farveuniverset


Vi har fundet de helt rigtige farver, og er stolte over at kunne genskabe dette nordiske farveunivers på alle vores produkter.

Keramik i skoven


Skovhus Keramik har værksted i skoven ved Tobaksladen. Her finder du også vores lille vejbod med høflig selvbetjening.


Den har ligget her siden sommeren 2020 og faldt i mange kunders smag og modtog masser af anerkendelse fra nær og fjern. Der er altid åbent i vejboden.

Keramik i byen


Siden 1. maj 2021 har kunderne haft mulighed for at handle keramik og andet mums fra Skovhus Keramiks butik i Rudkøbing.


Skoven og naturen omkring værkstedet er så stor en del af den håndlavede keramik, så det err nærliggende at bringe dette med ind i livsstilsbutikken som en del af dekorationen.

- og andet mums ...


For at få den helt rigtige stemning i vores butik, har vi mixet vores keramik med lækre tekstiler, lys, lanterner m.m. fra anerkendte leverandører som alt sammen er med til at gøre shoppingoplevelsen komplet.